Recruiter

Connecties maken loopt als een rode draad door het leven van Jente. Van solo reizen maken tot internationale studenten begeleiden: het liefst ontmoet ze nieuwe mensen. Daardoor – in combinatie met haar psychologieachtergrond – koppelt ze jong talent en beschikbare functies als geen ander.

Werkgeluk voorop

Met een frisse energie gaat Jente gesprekken aan. Ze leest tussen de regels door en ontdekt zo precies wie iemand is, wat diegene drijft en welke functie daar het best bij past. De kandidaat staat op nummer één. En sluit iemand niet perfect aan bij de vacature? Dan bekijkt Jente altijd eerst andere mogelijkheden. Het werkgeluk van de kandidaat krijgt prioriteit.

Wat onderscheidt Jente?

      • Een positieve instelling: ze ziet altijd het goede in een persoon.
      • Haar liefde en aandacht voor andere mensen.
      • De wil om altijd iets nieuws te leren voor haar werk.

Aandacht voor anderen

Jente heeft een grote interesse in mensen en wat ze beweegt. Haar psychologiestudie zet ze nu in om vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken, altijd met een positieve blik. Zo komt ze samen met haar collega’s tot nieuwe inzichten. Heeft iemand een ander looppad bewandeld dan de norm stelt? Dan gaat Jente met oprechte aandacht op zoek naar de goede karaktereigenschappen die ze kunnen inzetten.

Ik bied een luisterend oor en ben tegelijkertijd dolenthousiast. Ik geloof in wat we aanbieden en straal dat ook uit naar onze kandidaten. – Jente Karel

Netwerken: een groot avontuur

Ontmoeten en de connectie maken: Jente weet als geen ander hoe je moet netwerken. Dat zit ’m vooral in durven en doen. Tijdens haar bestuursjaar begeleidde Jente zo’n dertig studenten. Ze hield ontwikkelgesprekken, volgde netwerktrainingen en reisde het hele land door om (internationale) studenten te ontmoeten. Netwerken is een groot avontuur. Dat was het toen en is het nu nog steeds.

Sluit je aan bij het netwerk van Jente Karel.

Neem contact op met Jente Karel

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.