Frank Damen is als geestesvader van het mobiliteitsdienstverband een bekende naam in de branche en bepalend voor de koers van Geerts & Partners. Hij adviseert Geerts & Partners over strategieontwikkeling en op commercieel vlak en weet daarin keer op keer de juiste snaar te raken.

Wat onderscheidt Frank Damen?

  • Strategisch visionair
  • Grondlegger van het mobiliteitsdienstverband
  • Ondernemer in hart en nieren

Hoe complexer, hoe beter

Frank Damen zet zich in om de organisatie strategisch verder te ontwikkelen.  Zijn jarenlange ervaring en ondernemerschap binnen het publieke domein zijn een welkome versterking voor Geerts & Partners. Zijn radar voor kansen en oplossingen komt hier geheel tot zijn recht.

Vis in het water

Frank Damen staat bekend om zijn inspanning op het gebied van het mobiliteitsdienstverband. Al sinds 1998 houdt hij zich bezig met dit onderwerp. De uitdaging zit voor hem vooral in de constante beweging op het publieke domein en veranderende taken van overheden.

Linksaf in plaats van rechtsaf

De werkwijze van Geerts & Partners verloopt mede dankzij Frank Damen niet altijd via de gangbare paden. De beste oplossingen liggen namelijk niet altijd voor de hand. Hij combineert inventiviteit met jarenlange ervaring als ondernemer op het snijvlak van publiek-private samenwerking om Geerts & Partners te versterken.