Interim-griffier

Gemeenteraden stellen orde op zaken met Evert Bunt. Onze interim griffier helpt het totale speelveld te overzien en maakt samen met jullie een kwalitatieve verbeterslag.

Wat onderscheidt Evert?

  • Politiek onafhankelijk
  • Ruime ervaring in de griffie
  • Daadkrachtig en eerlijk

Het werkproces tegen het licht

Een interim griffier zorgt dat jullie raadsproces ononderbroken doorloopt en werpt een frisse blik op jullie werkwijze. Wanneer Evert aantreedt, is de eerste stap een nulmeting. Hij spiegelt jullie huidige aanpak en haalt zo effectief systeemfouten boven water. Alles neemt hij onder de loep: van het vergadermodel tot de schaalgrootte.

“Evert is integer en empathisch. Een fijn mens dat het hart op de goede plaats heeft.” – Pascal van de Giessen

Geen belangenverstrengeling

Evert is een geboren diplomaat en treedt op als een onafhankelijke kracht die zich moeiteloos in verschillende politieke denkbeelden inleeft. Het onderhouden van een duurzame relatie is in zijn ogen van levensbelang voor een goed functionerend openbaar bestuur. De interim griffier lobbyt dan ook veelvuldig om verschillende partijen bij elkaar te brengen en begrip te creëren voor verschillende standpunten. In het geval van een crisis kan iedereen zo blindelings op elkaar vertrouwen.

Ik geef jullie inzicht in beperkingen, help jullie constructief te investeren in relaties en initieer keer op keer het gesprek met de burger.

Een interim griffier houdt het overzicht

De taken van de gemeenteraad zijn de afgelopen jaren flink veranderd. Onder meer wijzigingen in het sociale domein en toenemende veiligheidsproblematiek zorgen voor een balansverschuiving. Evert heeft meer dan 15 jaar ervaring als griffier bij verschillende gemeenten en in diverse complexe dossiers. Daardoor overziet hij het hele speelveld, is hij op de hoogte van veranderingen in de gemeente en helpt hij jullie te discussiëren op de hoofdlijnen van het beleid.

Evert Bunt voelt de politiek-bestuurlijke context van jullie organisatie haarfijn aan. Schakel deze integere interim-griffier in om jullie werkproces te optimaliseren.

Geïnteresseerd in deze Interim-professional?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Pascal van de Giessen, onze deskundige directeur op het gebied van Interim & Detachering.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.