Adviseur Werving & Selectie

Debohra is een goede gesprekspartner voor opdrachtgevers en weet tegelijkertijd hoe ze kandidaten op hun gemak stelt. Met haar achtergrond in de positieve psychologie, in combinatie met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen, weet ze voor elke functie de juiste kandidaat te vinden.

Als adviseur werving & selectie brengt Debohra talenten en organisaties binnen de publieke sector samen. Ze gaat met opdrachtgevers in gesprek over wat ze écht nodig hebben voor hun organisatie en zoekt vervolgens naar een passende professional met de juiste persoonlijkheid, skills en ervaring. Ze begeleidt het proces van a tot z. Pas wanneer opdrachtgever én kandidaat blij zijn met het resultaat, is Debohra tevreden.

Werkgeluk staat voorop

Debohra haalde een master in de positieve psychologie en dat maakt haar, samen met haar achtergrond als recruiter, tot een zeer geschikte adviseur werving & selectie. “Ik zet mensen graag in hun kracht”, legt Debohra uit. “Werkgeluk begint al bij werving en selectie. Natuurlijk zijn achtergrond en ervaringen belangrijk, maar ik wil graag weten wie de persoon achter de brief en het cv is. Wat drijft deze kandidaat? Waar wordt hij of zij op werkgebied gelukkig van?”

“Het is belangrijk dat kandidaten zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn tijdens een gesprek. Hierbij komen mijn coachingskills en kennis over gesprekstechnieken, goed van pas”, gaat Debohra verder. “Ik luister altijd goed en geef de ander ruimte. Omdat ik goed aanvoel wat mensen nodig hebben, ontstaan vaak mooie gesprekken. En het leidt uiteindelijk tot betere matches.”

Vleugje humor

Debohra wordt heel blij van die juiste matches. Ze denkt graag mee, is proactief en brengt veel positieve energie met zich mee. Ze kan zich ergens helemaal in vastbijten, maar wel altijd met een vleugje humor en wat luchtigheid. Dat maakt haar voor iedere opdrachtgever én kandidaat een prettige (gespreks)partner.

Ontdek wat Debohra voor jou kan betekenen.