Kadir maakt het verschil

Door écht mee te denken met de opdrachtgever

In zijn vrije tijd doet Kadir Sert graag aan basketbal. Punten scoren doet hij sinds kort ook als adviseur werving & selectie bij Geerts & Partners. Kadir: “Ik ga altijd voor een perfecte match en word heel blij als ik de juiste persoon voor de juiste functie heb gevonden.”

Is een gemeente op zoek naar een nieuw talent op het gebied van beleid, milieu, stedenbouw of iets anders? Dan mogen ze Kadir bellen. Hij onderzoekt samen met de opdrachtgever wat er precies nodig is aan skills, ervaring en persoonlijkheid. Maar ook wat de organisatie een nieuwe werknemer kan bieden. Samen met zijn team gaat hij op zoek naar de perfecte kandidaat. Pas wanneer opdrachtgever én kandidaat blij zijn, is Kadirs doel behaald.

Van accountmanager naar recruiter

Vijf jaar geleden rondde Kadir zijn opleiding tot junior accountmanager af. Hij ging direct aan het werk en deed eerst twee jaar ervaring op als accountmanager in de autobranche, met een klantenbestand van ruim dertig klanten. Tot hij na drie jaar, min of meer toevallig, de uitzendbranche inrolde.

“In de uitzendwereld kwam voor mij alles samen”, vertelt Kadir. “Veel op pad, eigen klanten, werken aan duurzame relaties. En uiteindelijk de juiste persoon voor de juiste functie zien te vinden, door goed te luisteren naar wat iemand écht zoekt in een kandidaat of baan. De juiste match maken.”

Aan boord bij Geerts & Partners

Kadir wist al snel: de uitzendwereld en hij zijn een goede match. Dus toen hij begin 2024 door Geerts & Partners werd benaderd voor de functie adviseur werving & selectie, was hij direct enthousiast. “De functie sprak me aan. Het was precies wat ik leuk vond. Maar wat voor mij echt de doorslag gaf, was dat bij Geerts & Partners de mens echt centraal staat. Hoe zorgen we voor blije opdrachtgevers en gelukkige medewerkers? Hoe voegen we aan beide kanten waarde toe? Hoe werken we aan duurzame relaties? Dat ik dat ook nog mag doen voor organisaties in de publieke sector maakte het voor mij nóg mooier.”

De mens staat centraal bij Geerts & Partners. Hoe zorgen we voor blije opdrachtgevers en gelukkige medewerkers? Dat gaf voor mij de doorslag om hier te gaan werken.

Ruimte om te groeien

Inmiddels werkt Kadir alweer een paar weken met veel plezier voor Geerts & Partners. Hij is nog net zo enthousiast als in het begin. “Het bevalt enorm goed om hier te werken. Ondanks dat het zo’n grote organisatie is, is de sfeer persoonlijk en informeel. Ik krijg veel vrijheid om mijn eigen werk in te delen, dat is fijn. En ik heb leuke collega’s. Sommige zitten al veel langer in het vakgebied, daar kan ik enorm veel van leren. Bovendien kan ik hier ook opleidingstrajecten volgen. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. En daar is hier alle ruimte voor.”

De perfecte match

Kadir is graag op pad. In gesprek gaan met opdrachtgevers en kandidaten is het liefste wat hij doet. Wat heeft een opdrachtgever nodig, vandaag én morgen? Hoe kan een kandidaat zijn of haar skills en talenten (nog) beter benutten? Welke omstandigheden zijn nodig voor de perfecte match? Goed luisteren, meedenken met de opdrachtgever, helder communiceren én op zoek gaan naar creatieve oplossingen zijn Kadirs sterke punten.

Sportieve geest

Ook in zijn vrije tijd is Kadir lekker actief. Niet alleen op de werkvloer is hij een echte teamspeler, want buiten werktijd speelt hij regelmatig samen met vrienden een potje basketbal. Ook doet hij aan fitness. Daarnaast gaat hij graag op pad. “Ik ben graag buiten, nieuwe plekken ontdekken. Samen met vrienden, familie of mijn verloofde ga ik regelmatig op stedentrip. Heerlijk vind ik dat, even ertussenuit.”

Situaties goed inschatten, vooruit denken, met creatieve invalshoeken komen. Het zijn vaardigheden die Kadir zowel in zijn werk als op het basketbalveld inzet. In beide gevallen wil je hem in je team hebben!

Neem contact op met Kadir Sert

Benieuwd naar wat Kadir voor jou kan betekenen?

Lees meer blogs

Blogs
Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

Wij gaan verhuizen! Stadhuisplein 75D, Tilburg

HR Event 2024

HR Event 2024

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en evenementen.