Geerts & Partners is deel van Yris

Een unieke samenwerking. Daarom hebben Geerts & Partners, ABGL en MZ Services haar krachten gebundeld. Zo verruimen we onze blik en verbreden we onze visie. Samen zijn wij Yris.

Samen zie je meer

Wij geloven in goed werkgeverschap en dat élke medewerker een waardevolle bijdrage levert aan een organisatie. Door mensen te stimuleren om zelf de leiding te nemen, laten wij ze boven zichzelf uitstijgen en zo hun volledige potentieel benutten.

We gaan duurzame relaties en open samenwerkingen aan met onze opdrachtgevers. Met strategie, creativiteit, ervaring en een mensgerichte aanpak brengen we medewerkers en organisaties verder. En zetten wij altijd die extra stap. Wij zijn positief, vernieuwend en oprecht.

Zo zijn én blijven we onderscheidend in mens- en organisatieontwikkeling.

Drie unieke organisaties, met elk hun eigen dienstverlening, producten en karakter. In elke organisatie zijn andere talenten en kwaliteiten aanwezig; zo heeft Geerts & Partners een bijzonder stevige expertise in de begeleiding van politieke ambtsdragers en werving & selectie voor de (lokale) overheid. MZ Services is al 14 jaar actief in medezeggenschap en organisatieontwikkeling en ABGL biedt creatieve mobiliteitsoplossingen en interim oplossingen voor het publieke domein.

Een unieke samenwerking

 

Yris laat zien wie je bent

Lees alles over Yris en waar wij samen voor staan.

 

Goed Werk Podcast

Speciaal voor de samenwerking werd een podcast serie opgenomen over goed werk. In deze serie vertellen werknemers over de dilemma’s, keerpunten, conflicten en doorbraken die ze in hun loopbaan tegenkwamen. En hoe ze daarmee omgingen.

Leer de andere Yris organisaties kennen

 

Mobiliteit & interim binnen de overheid

ABGL staat voor maatwerk. Wij begeleiden mensen van werk naar werk en helpen talent te behouden om duurzaamheid te verzekeren. Mede dankzij onze expertise blijkt onze aanpak effectief. Daarom werken wij dagelijks met veel plezier en passie aan onze missie!

Specialist in medezeggenschap

MZ Services gelooft dat medezeggenschap en participatie bijdraagt aan een beter functionerende organisatie. Daarom bevordert MZ Services de samenwerking tussen medezeggenschapsraad en management. MZ Services brengt organisaties verder met afgestemde diensten op het gebied van medezeggenschap.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact op