Adviseur Werving & Selectie

Kadir Sert kan goed luisteren, denkt graag mee met de opdrachtgever en komt met creatieve oplossingen. Ook gaat hij altijd voor een perfecte match. Voeg daar zijn enthousiasme en gedrevenheid aan toe en je begrijpt: aan Kadir heb je een goede partner.

Als adviseur werving & selectie brengt Kadir gemeenten en talenten samen. Hij onderzoekt wat er voor een functie precies nodig is aan skills, ervaring en persoonlijkheid. Niet alleen nu, ook in de toekomst. Samen met zijn team gaat hij op zoek naar de perfecte kandidaat. Zijn doel? Blije opdrachtgevers en gelukkige werknemers.

Focus op de mens

Kadir gaat graag met zijn opdrachtgevers in gesprek. Om ze beter te leren kennen, om hun wensen en behoeften helder te krijgen. Waar is behoefte aan, nu en later? Welke skills en vaardigheden kunnen waarde toevoegen? Wat voor persoonlijkheid past goed bij de organisatie?

Met zijn interesse in de ander maakt Kadir het verschil. Hij is oprecht geïnteresseerd, nieuwsgierig en onbevooroordeeld. Hij durft vragen te stellen, heeft een open houding. Alles om tot het beste resultaat te komen. “Opdrachtgevers mogen mij voor alle soorten vraagstukken of uitdagingen bellen. Ik denk graag met ze mee. Óók buiten de kaders.”

Duurzame relaties

Kadir heeft een achtergrond in accountmanagement. Hij kent het belang van duurzame relaties dus als geen ander. “Hoe beter ik een opdrachtgever ken, hoe beter ik kan zoeken naar de perfecte kandidaat”, vertelt Kadir tot slot. “Ik denk graag met opdrachtgevers mee. Dat sluit ook helemaal aan bij de filosofie van Geerts & Partners. Onze focus ligt op mensen en duurzame relaties, niet op cijfers.”

Wil je weten wat Kadir voor jou kan betekenen? Maak hier kennis met hem.

Neem contact op met Kadir Sert

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.