Appa-begeleiding door Geerts & Partners

Geerts & Partners begeleidt oud-wethouders, burgemeesters, ministers en gedeputeerden professioneel en discreet naar een nieuwe dienstbetrekking. Daarvoor is persoonlijke begeleiding nodig waarbij zij gedurende het gehele proces ontzorgd worden. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van oud-bestuurders. 85% van de bestuurders of wethouders die wij hebben begeleid, heeft een nieuwe baan gevonden.

Geerts & Partners is geaccrediteerd voor de uitvoering van de Appa-regeling. Wij werken hierbij nauw samen met de daartoe aangewezen uitvoeringsorganisaties Proambt, Visma Idella en Loyalis. Uw medewerker voldoet, wanneer door ons begeleid, volledig aan de verplichting tot re- integratie. Deze begeleiding duurt zolang er gebruik gemaakt wordt van de uitkering uit de Appa-regeling.

Tijdelijke opdrachten en ervaring opbouwen
Geerts& Partners beschikt over een groot netwerk in de publieke sector. Regelmatig hebben wij in onze portefeuille opdrachten die van tijdelijke aard zijn.

Oud-bestuurders kunnen een tijdelijke interessante opdracht vervullen en wij begeleiden hun daarbij. Ook tijdens de uitvoering van een opdracht zijn wij hun sparringpartners. De uitvoer van zo’n tijdelijke opdracht is niet alleen uitdagend en leerzaam maar versterkt ook hun professionele profiel richting de arbeidsmarkt.

Executive coaching
Geerts & Partners heeft met het oog op de verkiezingen een uniek executive coaching programma ontwikkeld. Het doel hiervan is om ‘zittende’ bestuurders in staat te stellen ruim voor de verkiezingen te starten met de oriëntatie op de volgende loopbaanstap. Wordt de volgende stap weer een politieke functie? Of wordt het een baan in loondienst? Of wellicht lonkt het ondernemerschap? De bestuurder kan voor deze oriëntatie ieder moment voor de verkiezingen kiezen.

Bekijk de cases of neem contact met ons op

Meer weten?

Cases Appa-begeleiding

Lees over hun ervaringen

Wilt u weten wat wij voor uw bestuurders kunnen betekenen?

Wij informeren u graag