Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Geerts & Partners uw partner, ook tijdens corona!


Ons bureau volgt de richtlijnen van het RIVM op en draagt op die manier bij aan het welzijn van haar medewerkers, klanten  en relaties.  Zoals u van ons mag verwachten hechten we ook nu aan een goede dienstverlening, soms in een andere vorm dan u van ons gewend bent, maar met evenveel passie en inzet.

  • Wij zijn online (telefoon, FaceTime, Skype) maximaal bereikbaar voor u: 5 dagen per week van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Wij blijven u maximaal faciliteren via online afspraken en interviews om voortgang te behouden op onze lopende opdrachten.
  • Ook nu denken we graag mee en hebben contact over aanpakken/ offertes voor de Werving & Selectie- en Interim-vragen, bestuurlijke ambities, organisatorische vraagstukken en persoonlijke (loopbaan) vraagstukken die bij u spelen.
  • Onze werkzaamheden op het gebied van interim-bemiddeling, executive search en werving & selectie voor relaties worden voortgezet. Mede door middel van de nieuwste conference- en videocall-technieken nemen we u mee in het ‘2.0’ recruitment. Toch persoonlijk, maar wel ‘corona-proof’!
  • Ook voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers kunt u gewoon bij ons terecht voor het afnemen en terugkoppelen van ontwikkelassessments. Als onderdeel van een coachingstraject of op zichzelf staand om meer inzicht te krijgen in waar je goed in bent, welke talenten je onbenut laat en zicht te krijgen op je onbewuste drijfveren. Dit alles vervat in compacte rapportages met heldere toelichting.
  • Graag helpen wij u bij vraagstukken die ‘vanuit thuis’ opgepakt kunnen worden, zoals het uitdenken van een aanpak/organisatieadvies in de vorm van compacte rapportages en powerpointpresentaties.
  • Offline contact met u daarentegen zullen we tot 7 april 2020 maximaal beperken.
  • Alle collega’s werken voorlopig thuis, maar we blijven verbonden met elkaar, op proces, inhoud en relatie zoals we gewend zijn, maar nu via de digitale middelen, met extra aandacht voor de gezondheid van iedereen.

Onverlet de fysieke afstand tot elkaar, blijven wij maximaal betrokken bij en bereikbaar voor u.

Voorop staat nu dat we allen gezond deze buitengewone periode doorkomen. Uiteindelijk is dat de basis waarop we weer verder kunnen bouwen aan de dienstverlening aan u en uw organisatie en de ontwikkeling van ons bureau.

Heeft u een vraag? Bel of mail met ons over wat we voor u kunnen betekenen, telefoon 073 73 70 115 of mail naar info@geerts-partners.nl.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie