De Coronacrisis heeft grote gevolgen voor veel organisaties. We zien lege winkelstraten en lezen over bedrijven die op omvallen staan. De publieke sector draait daarentegen volop door om ook in deze tijden haar maatschappelijke functie te kunnen vervullen. Als gespecialiseerde dienstverlener voor deze sector zien wij dit van nabij en hebben wij daar grote bewondering voor.

We zien ook dat in deze tijd er veel van medewerkers wordt gevraagd. De primaire processen moeten doorgang vinden terwijl tegelijkertijd extra maatregelen genomen moeten worden om de organisatie Coronaproof te maken.

Deze tijd vraagt om extra inzet, niet alleen van de eigen medewerkers. Inzet om drukke of zelfs uitgevallen medewerkers te ondersteunen respectievelijk te vervangen. Dat vraagt om mensen die weten hoe het in de publieke sector werkt. Om mensen die gewend zijn om leiding te geven en te nemen of juist leidinggevenden te ondersteunen. Deze mensen hebben wij in huis: onze interim-adviseurs. Hun achtergronden variëren van gemeentesecretaris tot afdelingshoofd en van directiesecretaris tot directeur. Eén ding hebben ze gemeen: de passie voor het maatschappelijk belang, juist ook in deze tijd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Jules Maussen, senior adviseur, op 06-42092490 of via jules.maussen@geerts-partners.nl. Hij zorgt ervoor dat u met de juiste interimmer in contact komt, tegen een scherp tarief.