Foto: Yvonne van Diessen

Plannen, communiceren, snel schakelen: sinds september 2022 is Yvonne van Diessen de nieuwe projectassistent binnen team Werving & Selectie van Geerts & Partners. Ze is er heel scherp op dat alles soepel en zoals beloofd verloopt. Ze ondersteunt adviseurs en managers en is ook contactpersoon voor kandidaten en opdrachtgevers, die nooit lang hoeven te wachten. 

Op het lijf geschreven 

Projectassistent: volgens een oud-collega van Yvonne is die functie haar op het lijf geschreven. Ze zit nog midden in de inwerkperiode, maar de vele afwisseling geeft haar nu al extra energie. Als een bezige bij is ze de hele dag in de weer: afspraken inplannen, de mail bijhouden, wervingsprofielen omzetten, onlinerechten regelen, backoffice en meer. 

Punctueel 

Geen dag is hetzelfde, en dat ligt Yvonne wel. Ook hoog op haar lijstje? Punctualiteit. Aan anderen laten wachten, heeft ze een hekel. Ze is er dus op gebrand om snel antwoord te geven op vragen van collega’s, opdrachtgevers en kandidaten. Geef spoedig duidelijkheid: volgens Yvonne voelen ze zich daardoor beter gezien en hebben ze meer vertrouwen in de organisatie. 

Als ik iemand een oplossing beloof, dan komt die er ook. Linksom of rechtsom. – aldus Yvonne van Diessen, projectassistent bij Geerts & Partners 

Ervaring komt samen 

Het enthousiasme bij Geerts & Partners wekte haar interesse. Veel werkervaring die Yvonne de afgelopen decennia opdeed, komt samen in de rol van projectassistent. Ze ondersteunde al vroeg in haar ouders horecabedrijf, werd een manusje-van-alles binnen de detailhandel en runde haar praktijk als massagetherapeut. Recentelijk werkte ze in de klantenservice, die haar na aan het hart ligt. Buiten werktijd om is ze secretaris bij Arctic Spits Vereniging Nederland. 

Neem contact op met Yvonne