Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Geerts & Partners, ABGL en MZ Services gaan samen verder


Vught, 5 februari 2020

VUGHT/TILBURG - Geerts & Partners, ABGL en MZ Services bundelen hun krachten met een nieuwe samenwerking. Met de samenwerking bieden de bedrijven een completer dienstenpakket. Samen werken ze aan goed werkgeverschap, arbeidsverhoudingen en werkgeluk.

“De samenwerking maakt ons een one stop shop voor een heel brede markt. Ons dienstenpakket bestaat nu uit organisatieontwikkeling, training en advies, en arbeidsmobiliteit”, vertelt Didi Verhagen, directeur bij MZ Services. “Samen met Geerts & Partners kunnen we voor iedereen die werkzaam is in het publieke domein - van burgemeester tot ondernemingsraad - meerwaarde bieden op het snijvlak van mens en organisatie. Met onze nieuwe collega’s krijgen we meer specialismen in huis en dankzij onze groei hebben we meer ruimte voor innovatie.”

Wat merken de opdrachtgevers van deze samenwerking? “We garanderen de continuïteit van onze dienstverlening, zoals de klant gewend is. Sterker nog, het wordt er beter op!” vertelt Walter Gouw, directeur bij ABGL. Voor de begeleiding van organisatieontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken zoals trainingen aan de OR, het vinden van geschikt (interim) personeel en het mobiliteitsdienstverband, kunnen opdrachtgevers nu bij ons terecht.

Dienstverlening
“Geerts & Partners brengt specifieke expertise mee” vertelt Edo Grosveld directeur van Geerts & Partners. “Werving & selectie voor executives binnen overheden en de gezondheidszorg zijn diensten die worden toegevoegd aan het rijtje. Net als APPA-begeleiding, wat betekent dat we huidige en oud-politieke ambtsdragers begeleiden bij het maken van een volgende stap in hun loopbaan.”

Samenwerking
MZ Services, ABGL en Geerts & Partners vonden in elkaar een bondgenoot. “Niet alleen de dienstverleningen zijn een mooie aanvulling op het portfolio. Ook de denkwijze van Geerts & Partners past perfect bij die van ons”, aldus Didi namens de drie organisaties. “We hechten allemaal veel waarde aan goed werkgeverschap, arbeidsverhoudingen en werkgeluk.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Geerts & Partners draagt er aan bij dat mensen en organisaties duurzamer functioneren, gemakkelijker hun doelstellingen behalen en er meer ruimte ontstaat om ambities te realiseren. Mz-Services gelooft dat medezeggenschap en participatie bijdragen aan een beter functionerende organisatie. Het bedrijf bevordert de samenwerking tussen de medezeggenschapsraad en het management. ABGL maakt zich daarbij als zusteronderneming sterk voor het mobiliteitsdienstverband als onderdeel van goed werkgeverschap.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met ons secretariaat, te bereiken op 073 – 737 0115 of via de volgende link: Contact opnemen


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie