Het aftellen is begonnen, over enkele dagen vindt het VNG jaarcongres 2018 plaats te Maastricht. Wij kijken ernaar uit om jullie weer te ontmoeten. Wij staan er met een leuke stand, kom zeker bij ons langs en win een assessment van Management Drives met penalty schieten.

Waarvoor kunt u bij Geerts & Partners terecht?

Met ruime ervaring in werving & selectie, executive search en mobiliteitsvraagstukken (APPA-begeleiding, loopbaanbegeleiding, mobiliteitsdienstverband en outplacement), is Geerts & Partners inmiddels uitgegroeid tot een zeer ervaren partner van organisaties en medewerkers. Wij richten ons niet alleen op de invulling van directiefuncties en functies in het hogere kader maar zijn ook de sparringpartner van besturen, directieteams, colleges en kandidaten. 

Wat is het thema van het VNG Jaarcongres? 

‘Over Grenzen’ is dit jaar het thema van het VNG Jaarcongres 2018. Steeds meer wordt van lokale bestuurders verwacht dat ze grensoverschrijdend samenwerken om kansen te pakken en complexe uitdagingen aan te gaan. Denk aan opgaven op het gebied van klimaatverandering, woningbouw, economische ontwikkeling, transformatie sociaal domein, mobiliteit, veiligheid. Stuk voor stuk vraagstukken die niet stoppen bij de gemeentegrens. Uitdagingen die om een antwoord vragen samen met buurgemeenten, met partners in de regio, landelijk of zelfs internationaal. Maar hoe doe je dat? 

Het plenair programma onder leiding van Twam Huys en met medewerking van onder andere:

  • Andre Rieu, violist en dirigent
  • Annemarie Penn-te Strake, burgemeester van Maastricht
  • Kajsa Ollogren, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • Jan van Zanen, VNG-voorzitter
  • Bernice Notenboom, Poolreiziger, klimaatjournaliste en filmmaker
  • Wim Kuijken, deltacommissaris

 

Inschrijven is mogelijk via: https://www.vngjaarcongres.nl/inschrijven

Tot dan!