Wat houdt een mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners in?

Werknemers als ook werkgevers hebben in deze tijd behoefte aan creatieve oplossingen met betrekking tot mobiliteitsvraagstukken. Dit vereist maatwerk, één van de maatwerkoplossingen die Geerts & Partners kan bieden is het mobiliteitsdienstverband. Hierbij presenteren wij aan u in het kort de facts rondom dit dienstverband.

Een mobiliteitsdienstverband is een specifieke vorm van outplacement, waarbij het werkgeverschap overgedragen wordt naar een andere, begeleidende organisatie. die de overgang naar een volgende baan of een vaste baan bij de begeleidende organisatie faciliteert. Door middel van het mobiliteitsdienstverband biedt Geerts & Partners u een goed ingerichte, op maat gemaakte brug om ‘van werk naar werk’ te komen, onder de noemer ‘Geerts & Partners Professionals’.

U komt in dienst van Geerts & Partners Professionals B.V. en maakt deel uit van ons team.

U behoudt de huidige of daaraan gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden, inclusief ABP-pensioenopbouw.

Het Mobiliteitsdienstverband is een overeenkomst voor bepaalde duur. Geerts & Partners Professionals zoekt samen met u actief naar passende vaste functies en/of passende interim-opdrachten. Daarbij krijgt u begeleiding, coaching of andere vormen van begeleiding die u ondersteunen om uw doel te bereiken. Een laatste, algemene opmerking over het mobiliteitsdienstverband: zodra u voor het mobiliteitsdienstverband kiest, draagt de overheidswerkgever niet langer het WW-risico.

Voor de werknemer kent het mobiliteitsdienstverband de volgende voordelen

• De werknemer komt niet werkeloos ‘thuis te zitten’, maar kiest voor een nieuwe werkgever die hem met zorg gaat begeleiden en de werknemer kansen en mogelijkheden zal bieden zowel intern als extern.
• De werknemer krijgt een ruime periode (standaard 2 jaar) om een nieuwe baan te vinden.
• De werknemer behoudt zijn arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw bij het ABP.
• Door de werknemer in staat te stellen om interim- en advieswerkzaamheden te verrichten, verbreed hij zijn c.v. en vergroot hij zijn kansen op de arbeidsmarkt.

Bekijk ook onze cases, of neem contact met ons op

Meer weten?

Cases mobiliteitsdienstverband

Ervaringen van anderen

Wilt u meer weten?

Wij komen graag met u in contact