Een frisse loopbaanwending met een coach

Door: Ulco Wieringa, adviseur bij Geerts & Partners

U zit niet meer op uw plek bij uw oude werkgever. Omdat het niet klikt met een collega, omdat uw functie u niet meer past of komt te vervallen dan wel vanwege een heel andere reden. Zo’n ervaring hakt er in. Een traject bij Geerts & Partners helpt u een nieuwe draai  te geven aan uw loopbaan. Met een loopbaancoach ontdekt u hoe u weer met het grootste plezier naar uw werk gaat .

Kwaliteiten ontdekken

Om te herontdekken waar uw kwaliteiten liggen en waar u het gelukkigst van wordt, is het belangrijk open te zijn tegen uw loopbaancoach. Alleen dan kan u optimaal geholpen worden. Dat kan natuurlijk lastig zijn als u uit een vervelende werksituatie komt. Het gemis van werkgeluk doet geen enkel mens goed.

Via een test en in diverse gesprekken zoeken we daarom samen uit wat u te bieden heeft en waar uw ambities liggen. Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel gebied. Oordelen over de uitkomsten doen we niet. Ze samen met u met beide handen aanpakken wel.

Handvatten aanreiken

Rome is ook niet binnen een dag gebouwd. Uw ultieme kracht vinden kost tijd. Via Geerts & Partners krijgt u de kans zo nodig verschillende workshops te volgen. We helpen u met een CV waar geen werkgever omheen kan. Of oefenen hoe u uzelf presenteert tijdens een sollicitatiegesprek. Hiermee zet u de volgende stap in uw carrière.

Op zoek naar uw perfecte baan

Het vinden van een nieuwe baan is het doel. Maar waar we nog meer naar streven is het vinden van een functie die perfect bij u past. Een waarin u nog jaren gelukkig bent. Omdat u hebt ontdekt waar uw kwaliteiten liggen. En die vanaf nu weer volledig kan benutten.

Openen van nieuwe deuren

Bij Geerts & Partners vinden we het belangrijk dat u de perfect passende baan vindt. Omdat onze samenwerking nieuwe deuren opent. U hebt uw passie gevonden in een ander werkveld. Of bent aan de slag in hetzelfde beroep, maar bij een organisatie waar u zich volledig op u gemak voelt. Een nieuwe start waar u de rest van uw carrière profijt van hebt.

Over een mobiliteitsdienstverband of neem contact met ons op

Meer weten?

Wat is een mobiliteitsdienstverband?

Wij informeren u graag

Wilt u meer informatie over loopbaanbegeleiding?

Wij komen graag met u in contact