Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Mobiliteit & Coaching


Je organisatie is wendbaar en dat moet zo blijven. Of juist zo worden. Geerts & Partners ondersteunt je daarbij, door je de nodige personele flexibiliteit te bieden met de juiste, gekwalificeerde professionals. Geerts & Partners specialiseert zich in loopbaanbegeleiding, mobiliteitsdienstverbanden, outplacement, collegiale doorlening, APPA en Pre-APPA-regelingen voor het hoger kader.

  • Loopbaanbegeleiding op unieke wijze
  • Mobiliteitsdienstverband
  • Outplacement
  • Collegiale doorlening
  • Pre-APPA en APPA-oplossingen

 

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit contact op te nemen met Edo Grosveld, directeur Mobiliteit & Coaching, via 073-7370115 of edo.grosveld@geerts-partners.nl

 

Loopbaanbegeleiding op unieke wijze

Loopbaanbegeleiding gaat hand in hand met coaching en zelfanalyse. Vragen zoals ‘waar zit mijn kracht, waar raak ik door geïnspireerd, waar krijg ik energie van en waar zitten mijn talenten?’ maken dat drijfveren helder worden. Vanuit (nieuwe) inzichten wordt gezamenlijk de arbeidsmarkt benaderd. Of het nu gaat om een mobiliteitsdienstverband, outplacementtraject of een APPA-regeling, onze kandidaten merken dat zij bij Geerts & Partners de beste coaching en unieke ondersteuning krijgen en ervaren vooral betrokkenheid bij het zoeken naar een nieuwe dienstbetrekking. In de praktijk betekent dit dat kandidaten voor advies en ondersteuning niet alleen bij hun contactpersoon terecht kunnen maar bij al onze professionals, al naar gelang hun behoefte. We kennen de markt en onze opdrachtgevers goed. Daarnaast brengen we kandidaten in contact met vacaturehouders en arrangeren we gesprekken. Onze werkwijze is bewezen effectief. Meer weten? Treedt met ons in contact we gaan graag het gesprek met je aan.

Klik hier voor de Folder Loopbaanbegeleiding

 

Mobiliteitsdienstverband 

Een mobiliteitsdienstverband biedt voor de werkgever en werknemer veel voordelen. De werkgever draagt het werkgeverschap over aan ons en er wordt op een respectvolle manier afscheid van een collega genomen. Geerts & Partners draagt zorg voor persoonlijke begeleiding van uw medewerker naar een nieuwe baan. De kandidaat en professionals van Geerts & Partners werken samen aan een nieuwe toekomst. Dit gebeurt vanuit huis maar ook vanuit de werkplek voor de kandidaat die voor hem of haar speciaal is ingericht op kantoor bij Geerts en Partners. Op die manier maken kandidaten niet alleen gebruik van alle faciliteiten maar zijn ze echt onze collega’s.   

Bekijk onderstaande testimonialfilm "over een mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners", door Jos van der Knaap.

 

 foto Jan Willemsen

foto: Jan Willemsen

"Word regisseur van je eigen toekomst!" lees meer over het mobiliteitsdienstverband van Jan Willemsen bij Geerts & Partners

Klik hier voor de folder mobiliteitsdienstverband bij Geerts & Partners

Outplacement

Geerts & Partners begeleidt mensen met een loopbaanvraagstuk. Dat kan in de vorm van outplacement maar ook andere vormen van begeleiding zijn mogelijk. Wij laten dit steeds afhankelijk zijn van concrete omstandigheden. Verwacht van ons geen standaardantwoord op uw vraag, eerst willen we weten wat er precies aan de hand is. Geerts & Partners biedt een maatwerk-advies, voor u als organisatie of voor u als medewerker.

Klik hier voor de leaflet Outplacement

 

Collegiale doorlening

Geerts & Partners behoudt kandidaten voor de publieke sector. Soms is detachering of collegiale doorlening de beste oplossing voor een personeelsvraagstuk. Het kan gaan om functies die gedurende een lange tijd moeten worden ingevuld of om tijdelijke werkzaamheden. Medewerkers uit het hogere kader die zelf meer regie over hun loopbaan willen hebben en het als een verrijking zien om eenzelfde functie eens bij een andere organisatie, of op deze manier nou net andere/extra werkzaamheden te gaan oppakken, zijn bij ons welkom voor een kop koffie en een gesprek.

 

Pre-APPA en APPA-oplossingen

Geerts & Partners is geaccrediteerd voor de uitvoering van de APPA-regeling. In het kader van de APPA-regeling zijn de laatste jaren ruim 30 kandidaten begeleid. De meesten zijn uitgestroomd naar nieuwe functies. Onze ervaring is dat het nuttig is juist ook voor zittende wethouders begeleiding te organiseren. Wij spreken dan van een pre-APPA oplossing.

Klik hier voor de folder APPA begeleiding bij Geerts en Partners

 

Quote van Theodoor Biemans, oud-wethouder bij de gemeente Laarbeek over APPA-begeleiding

"Vier jaar na mijn 8 jarig wethouderschap, nog steeds contact met G&P. Een topbedrijf waar gekeken wordt naar mogelijkheden. Ook de door hun voorgestelde carrière-assessment gaf een waardevolle doorstart van mijn vervolg-stap. Nogmaals dank. Theodoor" 

 


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 17
5026 RS Tilburg

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Zwolle
Regus Zwolle Trade Centre, Grote Voort 293
8041 BL Zwolle

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie