Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

APPA-begeleiding


Als oud-bestuurder / oud-wethouder wordt u graag professioneel en discreet begeleid naar een nieuwe dienstbetrekking. Daarvoor is persoonlijke begeleiding nodig waarbij u gedurende het gehele proces ontzorgd wordt. Geerts & Partners is geaccrediteerd voor de uitvoering van de APPA-regeling. Geerts & Partners heeft ruime ervaring in het begeleiden van oud-bestuurders. 85% van de bestuurders / wethouders die wij begeleid hebben, heeft een nieuwe baan gevonden.

Klik hier voor de folder APPA-begeleiding bij Geerts en Parters

U bent bestuurder, wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact op met Edo Grosveld, directeur Geerts & Partners, via 073-7370115 of edo.grosveld@geerts-partners.nl

Hieronder treft u de film aan waarin oud-wethouders René Peerenboom en Seyit Yeyden aan het woord zijn over hun APPA-traject bij Geerts & Partners. 

 ============================================================================

De gemeenteraadsverkiezingen 2018 zijn geweest. Soms is het door eigen keuze helder dat u stopt als bestuurder. Veelal wilt u doorgaan als bestuurder, maar is het altijd weer spannend of de verkiezingsuitslag en de coalitievorming u de mogelijkheid bieden om door te gaan als wethouder. Als u niet verder wil of mag, wat dan…. Veel bestuurders zijn u reeds voor gegaan en vonden een nieuwe uitdaging. Bekijk in de volgende film de ervaring van Maarten Pieters, oud-wethouder bij de gemeente Oisterwijk: “De formatie p anders dan verwacht.” 

 

======================================================================

Quote van Theodoor Biemans, oud-wethouder bij de gemeente Laarbeek

'Vier jaar na mijn 8 jarig wethouderschap, nog steeds contact met G&P. Een topbedrijf waar gekeken wordt naar mogelijkheden. Ook de door hun voorgestelde carrière-assessment gaf een waardevolle doorstart van mijn vervolg-stap. Nogmaals dank. Theodoor'

======================================================================

Evaluatie en zelfreflectie zijn van grote waarde voor bestuurders

Maar wat staat de wethouder te wachten die niet terugkeert in het college? Niet elke bestuurder staat dagelijks stil bij het feit dat hij of zij niet terugkeert. Kun je je daarop voorbereiden? Geerts en Partners sprak met Martin van Vliet, gemeentesecretaris van de gemeente Vlissingen.

Lees hier het volledige interview met Martin van Vliet - gemeentesecretaris te Vlissingen

Foto: Martin van Vliet

======================================================================

Niet terugkeren hoeft geen pijnlijke ervaring te zijn

“Als wethouder heb je het eigenlijk te druk om je met je eigen loopbaan bezig te gaan houden. Tenminste ik heb ervaren dat ik daar eigenlijk niet de tijd voor nam. Natuurlijk dacht ik daar wel eens over na, ik denk zoals de meesten dat wel doen. Maar nu eens serieus kijken waar ik nu sta en waar ik over een aantal jaren wil staan dat vraagt om rust en tijd”. Geerts & Partners sprak met René Peerenboom, wethouder bij de gemeente Uden.

Lees hier het volledig interview met Rene Peerenboom - wethouder te Uden

René

Foto: René Peerenboom


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 17
5026 RS Tilburg

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Zwolle
Regus Zwolle Trade Centre, Grote Voort 293
8041 BL Zwolle

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie