Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Vacature - Teammanager Publiekszaken die onze (digitale) dienstverlening aan inwoners helpt versterken

Terug naar overzicht


Publicatiedatum:
Locatie: Overbetuwe


Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld!

Functieomschrijving


(HR21- Tactisch leidinggevende II)

36 uur per week

Gemeente Overbetuwe: nét even anders

De gemeente Overbetuwe vormt met 47.000 inwoners de kern van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Dit betekent ruimte, rust én bedrijvigheid middenin de Betuwe.

In Overbetuwe pakken we de zaken net even anders aan. We zijn een moderne, informele organisatie, waar de lijnen kort zijn. Het directieteam staat in een directe lijn met 13 teams, die procesgericht zijn georganiseerd met accenten op ontwikkeling, realiseren, beheren, intern advies en dienstverlening. Door goede ketensamenwerking worden de onderlinge verbindingen gelegd. Onze bestuurlijke koers geeft medewerkers richting én biedt voldoende ruimte om flexibel in te spelen op actuele ontwikkelingen.

Team Publiekszaken: het visitekaartje van de gemeente

De 34 medewerkers van team Publiekszaken zijn iedere dag honderden klanten vriendelijk en behulpzaam van dienst en beantwoorden daarbij direct 80% van de vragen. Dat doen zij zowel digitaal via e-mail en Twitter (webcare) als ook persoonlijk telefonisch en aan de balie.

Zij zijn daarmee het visitekaartje van onze gemeente.

Teammanager Publiekszaken: ontwikkelen én managen

Overbetuwe pakt de zaken net even anders aan. We kiezen bewust voor het ontwikkelen van een goede digitale dienstverlening maar vinden het persoonlijke contact dichtbij onze inwoners zeker ook belangrijk. Daar zoeken we een goede balans in. De doelstelling is om een toekomstgerichte, kostenbewuste dienstverlening te ontwikkelen waarbij het vergroten van de zelfredzaamheid van klanten voorop staat. Als teammanager Publiekszaken ontwikkel je ons nieuwe dienstverleningsconcept samen met de twee andere teammanagers van de Gemeentewinkel (Zorg & Inkomen en Werk & Inkomen)

Daarnaast vragen we een stevige, integraal manager die oog heeft voor de effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen. Die vastgestelde doelen binnen de afgesproken kaders realiseert.

Een manager die medewerkers op een natuurlijke manier inspireert, motiveert en coacht.

Wat weet en kun je?

Bij voorkeur heb je al enige managementervaring en beschik je over een HBO werk- en denkniveau. Het opereren in een politiek-bestuurlijk-ambtelijk-maatschappelijk krachtenveld is je niet onbekend. Je bent iemand die vorm geeft aan nieuwe ontwikkelingen en daarbij het team goed weet mee te nemen. Een people-manager die medewerkers inzet op hun kwaliteiten en mensen en teams met elkaar verbindt. En daardoor resultaatgericht leiding geeft.

Wie ben je?

Zelfbewust en coöperatief zijn onze kernwaarden. We verwachten dat jij je daarin herkent!

Verder ben je een toegankelijke, besluitvaardige persoon die denkt en werkt in oplossingen. Je neemt gemakkelijk initiatieven en communiceert helder.

Voor het behalen van jouw doelen zoek je actief de samenwerking.


Wat bieden wij?

Een uitdagende en interessante functie in een zich nog steeds ontwikkelende organisatie waar dienstverlening aan inwoners, bestuur en collega’s voorop staat. Een Management Development traject ondersteunt je in jouw ontwikkeling als manager.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een salaris van minimaal € 2.906 en maximaal

€ 4.583 bruto per maand (functieschaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur. Het eerste jaar bieden we een aanstelling via een payrollconstructie, inclusief pensioenopbouw via het ABP.

Bij goed functioneren gaan we over tot een vaste aanstelling bij de gemeente Overbetuwe met marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een meerkeuzemenu, flexibele werktijden en opleidingsmogelijkheden.

 Terug naar overzicht


Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 17
5026 RS Tilburg

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Zwolle
Regus Zwolle Trade Centre, Grote Voort 293
8041 BL Zwolle

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie