Update Loopbaanoriëntatie -en coaching

De adviseurs van Geerts & Partners staan in deze tijd graag voor u paraat! Door middel van online-technieken als videobellen kunnen we met u kennismaken en een eerste adviesgesprek houden. U heeft wellicht vanuit het thuiswerken meer flexibiliteit in uw agenda en even de tijd om aan uw loopbaan te werken. We denken graag met u mee, neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende intake. Daarin kunt u zich inschrijven als kandidaat voor onze werving & selectieactiviteiten in het hoger kader. Daarnaast krijgt u in dit gesprek feedback en tips & tricks mee om werk te maken van uw ambitie. Mogelijk kan daarin onze (executive) loopbaancoaching van dienst zijn.

We komen graag met u in contact, tot binnenkort! U kunt ons bereiken via: 073-7370115 of info@geerts-partners.nl