Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Hatice Türkmen

senior adviseur

“Ik heb een oog voor talent en vanuit mijn kennis en ervaring weet ik vaak de juiste mensen voor de juiste functies te spotten en te plaatsen. Mijn aanpak is een open en inspirerend gesprek voeren met zowel de opdrachtgevers als de kandidaten. Kijkend naar de kansen en mogelijkheden binnen de functie en de sterke punten en de intrinsieke motivatie van de kandidaten destilleer ik de informatie om een goede match te realiseren. Mijn achtergrond als arbeid- en organisatiepsycholoog geeft mij de juiste tools om de matching in perspectief te zetten binnen een organisatiesetting. De plaatsing van een goede kandidaat kan een belangrijk instrument zijn om de organisatie te optimaliseren. Ik voer mijn werkzaamheden met heel veel plezier uit omdat ik energie krijg van de kans om dagelijks nieuwe mensen te leren kennen en mijn kennis en ervaring met ze te delen.”

Hatice heeft arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd. Hatice Türkmen is pionier en vernieuwer. Zij heeft jarenlange ervaring als senior executive recruiter en manager in het bedrijfsleven. Daarnaast vervulde zij managementfuncties binnen de publieke sector. Tevens is zij haar eigen bedrijf gestart onder de labels Public Solutions en Your Solutions.

Jezelf opnieuw ontdekken (vernieuwen) kenmerkt ook de werk- en levenservaring van Hatice. Zelfvertrouwen en onafhankelijkheid zijn voor Hatice sleutelwoorden voor succes op elk terrein. Als senior-adviseur bij Geerts & Partners houdt zij zich vooral bezig met executive search, werving & selectie en (executive) coaching.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie