Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Hatice Türkmen

senior adviseur

"Ik ben van mening dat de mogelijkheden van deze nieuwe tijd ongekend en ongelimiteerd zijn, je moet ze alleen wel willen zien. Voor ieder individu en iedere organisatie zijn er kansen en mogelijkheden om het anders aan te pakken. In deze tijd gaat het er vooral om wat voor meerwaarde je kunt leveren aan je eigen groei en de organisatie waarvoor je werkt. Ik geloof dat je op je best bent als je bewust bent van je sterke punten en die op een goede manier kunt inzetten. Door te doen waar je goed in bent, snijdt het mes aan twee kanten. Organisaties zijn op zoek naar unieke personen en als professional groei je door meer jezelf te zijn. Daarom ben ik in gesprekken ook altijd op zoek naar jouw persoonlijkheid en jouw ervaringen. "

Hatice Türkmen is pionier en vernieuwer. Haar jarenlange ervaring binnen de publieke sector en het bedrijfsleven èn de ontdekking van de ongekende mogelijkheden van het digitale tijdperk, waren voor Hatice Türkmen aanleiding om haar eigen bedrijf te starten onder de labels Public Solutions en Your Solutions.

Als dochter van een arbeidsmigrant heeft zij met vallen en opstaan een carrière en een bestaan opgebouwd. Haar studie arbeid- en organisatiepsychologie deed zij naast haar werk. Eerst ervaren dan leren. En nu delen! 

Jezelf opnieuw ontdekken (vernieuwen) kenmerkt ook de werk- en levenservaring van Hatice. Zij heeft de afgelopen jaren vele coachingstrajecten en trainingen opgezet en werving en selectietrajecten gedaan. Zelfvertrouwen en onafhankelijkheid zijn voor Hatice sleutelwoorden voor succes op elk terrein.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie