Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Alphons Rikken

senior adviseur interim-management

"Als ervaringsdeskundige op het gebied van organisatie-ontwikkeling weet ik vraag en aanbod voor tijdelijke functies goed en tijdig op elkaar te laten aansluiten. Wie is de juiste persoon voor de interim-opdracht, dit is van cruciaal belang voor een geslaagde invulling."

Alphons studeerde Nederlands Recht. Daarnaast heeft hij uiteenlopende managementtrainingen gevolgd. Vanuit zijn ruime ervaring is Alphons binnen Geerts & Partners verantwoordelijk voor het interim-management. Zijn bijzondere specialiteiten liggen daarbij op het vlak van het management (bestuur, beleid, beheer en uitvoering) binnen profit en non-profit organisaties, organisatie-ontwikkeling, project- en programmamanagement. Daarbij beschikt hij over een uitgebreid netwerk en mogelijkheden van waaruit "passende" kandidaten snel kunnen worden gevonden. Ook onderhoudt hij een structurele en betrokken relatie met opdrachtgevers.

Alphons heeft een ruime managementervaring in de non-profit en de profit sector. Zijn werkervaring ligt sterk op het vlak van leidinggeven in organisaties in ontwikkeling. Alphons is als (eindverantwoordelijk) leidinggevende werkzaam geweest in de sectoren Pensioenfonds ABP, kadaster, onderwijs, Rijksoverheid en gemeentelijke overheid. Daarnaast is hij directeur geweest van Van de Bunt Management (Amsterdam), verantwoordelijk voor interim-management.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie