Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Maurice Houba

adviseur interim-management

“Iedereen is anders! Iedereen heeft zijn eigen talenten en competenties en doet de dingen zoals hij of zij dit gelet op de omstandigheden wilt doen. Dit maakt ons uniek! En gelukkig maar, want als we allemaal hetzelfde zijn, is er weinig te variëren en te leren. We hebben allemaal iets te bieden en daar ben ik zeer nieuwsgierig naar! Wie is de persoon achter het meestal vrolijke gezicht? Wat kan een persoon toevoegen aan een team, werkomgeving of individuele collega? Deze meerwaarde is vaak uniek en van groot belang. Zo kunnen we gezamenlijk stappen zetten, verbindingen aangaan en resultaten boeken. De ontwikkeling van ieder individu staat hierbij centraal. Kortom, een gezamenlijk, gedragen en leerzaam resultaat volgt!”

 

Maurice is een open, eerlijk en transparant adviseur die goed luistert. Hij gaat op zoek naar ieder zijn persoonlijke talenten. Kenmerkend voor zijn stijl als leidinggevende is dat hij mensen om zich heen verzamelt die allemaal iets unieks bijdragen. Dit kan zijn qua kennis & kunde, maar ook zeker met hun persoonlijkheid! Hij handelt op basis van wederzijds vertrouwen en respecteert daarin ieder zijn rol.

In het verleden heeft hij deze werkstijl meermaals succesvol gehanteerd in de rol van afdelingshoofd, MT-lid en diverse teamleiderschappen.

 

Uitspraak Steven R Covey:

“Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen. Concurrentie hoort thuis in de markt, niet binnen bedrijven of binnen gezinnen”


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie