Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Jules Maussen

adviseur

"Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen. Ik kan me nog een feestje herinneren toen ik 16 jaar oud was waarop iedereen zich verwonderde dat een jongen die anders nooit veel zei, aan mij hele verhalen vertelde. Op de een of andere manier voelen veel mensen zich veilig om mij in vertrouwen te nemen. Het jongetje van 16 ben ik niet meer; de betrokkenheid is gebleven, aangevuld met meer empathie en levenswijsheid. En je zult me nog steeds in gesprek zien met mensen: coachend, trainend, luisterend, schaterend, netwerkend. Gepassioneerd, betrokken, verbindend en open. En op zijn tijd een tikje eigenzinnig."

Jules Maussen ging na het Gymnasium (Bernrode, Heeswijk) naar de universiteit om Rechten te studeren. Letterlijk na een maand in het doctoraal besloot hij om ermee te stoppen omdat hij ervaarde dat hij weliswaar de stof makkelijk tot zich nam, maar dat hij de link met de praktijk miste. Bovendien kwam hij erachter dat hij in zijn leven altijd de nadruk had gelegd op het cognitieve en veel minder op het sociale en emotionele. Ruim 35 jaar later is Jules uitgegroeid tot een zeer ervaren adviseur op het brede terrein van HRM, bogend op afgeronde (post-) hbo-opleidingen op het gebied van HRM en coaching.

Jules heeft in zijn loopbaan vele HR- en commerciële rollen vervuld, de laatste jaren vanuit een grote zakelijke HR-dienstverlener voor de publieke sector. Zijn passie ligt in verbinden, mensen in beweging brengen, de diepte ingaan. Hij doet dit met humor, bevlogenheid en respect. Binnen Geerts &Partners begeleidt Jules mobiliteitstrajecten en brengt hij vraag naar en aanbod van interimmers bij elkaar.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie