Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Frans Stienen

adviseur

“Prikkelen, een mening hebben, een visie ontwikkelen en daar voor uitkomen staan bij mij hoog in het vaandel. De mensen in een organisatie optimaal en resultaatgericht laten functioneren, met waardering voor ieders inbreng, zie ik als majeure opgave waarin ik succesvol kan en wil zijn. Mijn drive en insteek is daarbij om de eigenwaarde, kennis en kunde van mensen te onderkennen en ze te stimuleren dat alles te gebruiken en te verbeteren, om zodoende elke dag weer als een trotse en tevreden collega te functioneren.”

Frans is als leidinggevende in het onderwijs gevormd in het omgaan met en het begeleiden en coachen van mensen. In zijn uiteindelijk directiefunctie was hij algemeen directeur van een onderwijsorganisatie met acht scholen en 150 leerkrachten. Daarna is hij als senior consultant enkele jaren in dienst geweest van een internationale Management Adviesorganisatie, met landelijke activiteiten in de overheid en het Hoger Beroeps Onderwijs. In de sportwereld is hij vice-voorzitter geweest en uiteindelijk algemeen directeur van een nationale sportbond.

Zijn bestuurlijke loopbaan in de overheid heeft geresulteerd in het zijn van vier jaar raadslid, vier jaar wethouder in een gemeente van 16.000 inwoners en twaalf jaar wethouder in een gemeente van 92.000 inwoners. Door talloze nevenfuncties, ook nu nog in het betaald voetbal en binnen Veilig Verkeer Nederland, is zijn betrokkenheid bij de maatschappij groot.

Met zijn jarenlange ervaring in managementfuncties is hij bij uitstek in staat om directies, managementteams en colleges van Burgemeester en Wethouders te begeleiden en te spiegelen in dagelijks functioneren.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie