Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Sven Roovers

coach

 "Ik geloof er in dat iedereen kan floreren. En het bevorderen van het floreren van professionals en leidinggevenden, dat is mijn grote passie. Ik doe dit door ze op een positieve en oplossingsgerichte manier te helpen met het ontdekken en ontwikkelen van hun sterke kanten, én door ze te leren focussen op hun wensen en successen"

 

Sven Roovers studeerde Gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht, volgde de beroepsopleidingen tot gz-psycholoog en psychotherapeut aan de RINO-Zuid en een leergang verandermanagement aan de VUmc Amstel Academie. Hij deed ruime werkervaring op in diverse behandel-, teamcoördinator- coach- trainer- en opleidersfuncties, bij verschillende zorg- en onderwijsorganisaties, en als zelfstandige. 

 

Sven Roovers is gespecialiseerd in strength-based development en positive leadership. Met zijn combinatie van een scherp analytisch vermogen, een groot invoelend vermogen én sterke verbindende kwaliteiten bezit hij een bijzonder talent voor het kunnen helpen van mensen om het beste uit zichzelf én elkaar te kunnen halen op een manier die hun werkgeluk sterk bevordert.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie