Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Willem Thijssen

adviseur

Willem heeft na zijn HBO opleiding tot beroepskeuzeadviseur Andragogiek gestudeerd in Tilburg. Daarna volgde hij de postacademische opleiding Psychodiagnostiek Personeelsselectie en behaalde hij diverse accreditaties op het gebied van persoonlijkheidsonderzoek. Hij is gecertificeerd bij het Register beroepskeuzeadviseurs en lid van de Nederlandse Vereniging van Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling.

Zijn carrière is begonnen in het school- en beroepskeuzewerk en hij was docent beroepenkunde en psychologie aan de opleiding AP/PB van de Katholieke Leergangen. Daarna heeft Willem zijn carrière voortgezet in de outplacement en 2e spoor arbeidsbemiddeling. Bij o.a. de psychologische dienst van Achmea-Argonaut legde hij zich toe op het verrichten van loopbaanassessment bij mensen in het bedrijfsleven met psychische en fysieke klachten.

Willem was twee perioden wethouder met onder meer economie, toerisme en bedrijfsvoering in zijn portefeuille. Vanuit die functie heeft hij een interessant netwerk opgebouwd binnen de Limburgse overheid.

Vanuit zijn opleidingsachtergrond en rijke werkervaring zet Willem zich in op individuele trajecten die gericht zijn op mobiliteit en employabiliteit. Sinds kort is hij een van de oprichters van een stichting die focust op arbeidsbemiddeling c.q. duurzame inzetbaarheid van senioren.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie