Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Ans Braakman

adviseur

“Iemand die op zijn plek is, flow ervaart in zijn werk en goed functioneert daar word ik blij van. Ik help graag iemand op zijn (her)ontdekkingstocht en performance van zijn eigen waarheden, talenten, missie en visie in het vinden van zijn volgende bestemming in zijn of haar loopbaan.”

Ans is én een sterke netwerker én een organisatorisch sensitieve trainer en coach, die mensen in hun kracht weet te zetten en projecten het gewenste resultaat laat op leveren. Analytische bedrijfsvrouw met een wetenschappelijke basis als postdoctoraal afgestudeerd epidemioloog en medisch bioloog. Haar activiteiten hebben in allerlei branches plaats gevonden.    

Naast coaching geeft Ans trainingen op het gebied van: NLP, (Persoonlijk) leiderschap, Doelgerichte Communicatie, Omgaan met Agressie, Klantgerichtheid en Werken met Passie. In deze rol voelt ze zich verantwoordelijk voor anderen en doorziet ze de vraag achter de vraag en weet dat diplomatiek aan te kaarten. Ze houdt ervan om vanuit een bestaande samenhangende structuur, inhoud en tijdspad met de klant te communiceren en te handelen. Ze richt zich op de relatie met anderen en is in staat om samen met anderen gemeenschappelijke doelen te bereiken en de valkuil van iemand om te zetten in een uitdaging. Ze is een snelle denker, die gemakkelijk oplossingen bedenkt en anderen hierin meeneemt door hen te vertellen wat het objectieve doel is en hoe dit gezamenlijk kan worden gerealiseerd. Ze is in staat om nieuwe benaderingen te ontdekken door ”out of the box” te denken. Ze is in staat om plotseling iets te doorzien of een onverwachte wending te nemen, waardoor oplossingen worden gecreëerd. Ze is open voor iedere perceptie en tegelijk gericht op de succesvolle en authentieke bijdrage van het individu. Ze voelt intuïtief aan wat mensen kunnen of nodig hebben, zonder de verantwoordelijkheid over te nemen. Ze  zorgt voor een goede balans tussen menselijke waarden en persoonlijke gedrevenheid.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie