Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Els Putker

adviseur

“Mensen zijn bijzonder en maken het verschil, daarom houd ik zo van mijn werk. Ik mag een periode meelopen in iemands leven en daar mij kennis en kunde aan toevoegen. Wat een prachtige rol!
Het werkelijk ontmoeten van de ander, samen werken aan de thema’s die er echt toe doen, de kandidaten een stap zien maken, daar doe ik het voor. Dat geeft voldoening voor beide!”

Els is een empathische coach die mensen vanuit een duidelijke analyse kan begeleiden in een diepgaand persoonlijk leerproces. Zij is een vrouw die kan confronteren vanuit vertrouwen en mensen verder brengt dan zij zelf voor mogelijk hadden gehouden.

Zij zet mensen aan tot denken vanuit een geheel ander perspectief, leert anderen leren, waardoor er duurzaam en werkelijk resultaat wordt geboekt.

Els is zowel technisch (WUR), bedrijfseconomisch (HES) als psychologisch (School voor Coaching) geschoold. Ze belichaamt hiermee de combinatie tussen de harde en de zachte kant, waardoor zij uitstekend in staat is om persoonlijke groei in de breedste zin des woords, te begeleiden. Zij heeft (internationale) leidinggevende ervaring opgedaan, gevolgd door 15 jaar ervaring als zelfstandig coach en begeleider van menig (top)manager in de publieke dan wel commerciële sector.
Els wordt gekenmerkt door haar krachtige analytisch vermogen, haar vermogen om snel een veilige, vertrouwensband te creëren welke een voorwaarde vormt voor een open en intens begeleidingstraject. Haar grote diversiteit aan ervaring maakt haar een uitdagende gesprekspartner en een fijne persoonlijkheid.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie