Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Alice Mittendorp

adviseur

"Als vernieuwer en verandermanager in het sociale of culturele domein zit ik helemaal op mijn plek. Ik ben sterk in het zoeken naar praktische en creatieve oplossingen samen met alle betrokken partijen. Op deze weg weet ik iedereen te enthousiasmeren. Ik werk graag met en voor mensen."

Alice is afgestudeerd aan de lerarenopleiding te Amersfoort. Tijdens haar loopbaan heeft zij HBL Hoger Management voor Non-Profit Organisatie gevolgd.

Alice heeft ruime managementervaring als afdelingshoofd bij de lokale overheid op het gebied van Welzijn en Maatschappelijke Ontwikkeling. Zij was o.a. werkzaam bij de gemeenten Kampen en Gemert-Bakel. Tevens heeft zij als interim-manager diverse opdrachten vervuld. Zo was zij directeur bij theater de Eendracht te Gemert en heeft zij als interim-manager een team BMS (bijzondere bijstand, minima en schulddienstverlening) van 6 peelgemeenten opgezet. Als interim-teammanager Peelgemeenten was zij verantwoordelijk voor de uitvoering van WMO, Jeugd en BMS voor 5 gemeenten. Aan het begin van haar loopbaan was Alice directeur van de Vrouwenvakschool Zuid-Holland Noord. Mede door haar inzet is de school van 4 naar 60 vaste medewerkers uitgegroeid.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie