Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Marc Knaapen

adviseur

"Vanuit een inhoudelijke oriëntatie, met gevoel voor de relevante omgeving ben ik in staat mensen te verbinden. Samen en Werken zijn mijn kernwoorden. Als creatief denker, in combinatie met goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor, weet ik mensen te inspireren om zichzelf en collega’s te verbeteren. Organisaties laten groeien door mensen te laten bloeien."

Marc is afgestudeerd als internationaal strafrecht jurist. Begonnen als vakspecialist bij de rijksoverheid groeide hij al snel door naar management functies. In die periode is hij tevens 2 jaar voorzitter geweest van een comité van de Raad van Europa belast met de totstandkoming van verdragen.  Voor die tijd bijzonder, maakte Marc in 2002 een overstap naar de lokale overheid. Hij heeft vervolgens diverse management functies gehad binnen het gemeentelijke domein. Na bijna 6 jaar algemeen directeur en gemeentesecretaris in de gemeente Weert is hij in 2017 bij Geerts &Partners gekomen.

Marc heeft in zijn loopbaan leiding gegeven aan diverse verandertrajecten, zowel gericht op de “harde kant” (reorganisaties en afslanking) als op de “zachte kant” (persoonlijke ontwikkeling en cultuur binnen organisaties). Kenmerkend voor zijn carrière is de afwisseling tussen een stevige inhoudelijk taak en management verantwoordelijkheid op vooral tactisch en strategische niveau.

De laatste jaren heeft hij zich gericht op het invulling geven aan de nieuwe overheid. Medewerkers stimuleren om de co-creatie en samenwerking met inwoners en andere instellingen op te zoeken. Samen ontdekken wat goed is voor de gemeente en de inwoners om dat vervolgens samen te realiseren.

Vanaf zijn start bij Geerts & Partners richt Marc zich vooral op interim management. Aanvullend verricht hij kleine adviesopdrachten en is betrokken bij coaching- en loopbaanbegeleidingstrajecten.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie