Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Saskia Willems

Adviseur

“Met mijn motto: “Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. (Einstein) is voorwaartse beweging dát waar ik voor sta!”

“Het samen leven en samen werken, met oog voor mens en organisatie, ambitie en aanwezige kwaliteiten is wat mij prikkelt tot nadenken. Een situatie of een vraag leidt dan tot een gesprek, advies en/of actie. Vraagstukken rondom organisatie-ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en crises/incidenten geven mij energie! Het zetten van een stap vooruit, het zien of deel uitmaken van een ontwikkeling zijn voor mij bijzondere momenten. Het vinden van een nieuwe balans waarbij alle puzzelstukjes op hun plaats vallen maakt dat een volgende beweging ingezet kan worden. Graag breng ik mijn deskundige, onafhankelijke en analytische blik in situaties in, waarbij mijn energie altijd gericht is op het zetten van een volgende stap. Ik schakel makkelijk tussen rollen en floreer in dynamische omgevingen, zonder dat dit ten koste van mijn empathisch vermogen gaat.”

Saskia studeerde rechten naast haar werk in Amsterdam en Zoetermeer. In haar studie stond het individu centraal. Zij heeft in grote en kleinere gemeenten gewerkt en in het domein van publieke gezondheid en veiligheid. Vanaf 2002 deed zij dit vanuit een (eindverantwoordelijke) directierol. Sinds 2019 is zij voor interim-rollen beschikbaar. Haar toegevoegde waarde is het analyseren van situaties en waar nodig verbetering genereren. Hierbij staat de mens centraal vanuit de gedachte dat de juiste persoon op de juiste plaats doet excelleren. Hierbij denkt zij, zonder het einddoel uit het oog te verliezen, van buiten naar binnen, is toekomstgericht, omgevingsbewust en mensgericht.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie