Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115
Menu

Ferno Schneiders

adviseur

"Mensen vooruit helpen.
Dat is DE drijfveer in mijn werk. Ik verbind mij bij voorkeur met organisaties waarvan de missie en doelstelling er uiteindelijk toe leidt dat mensen vooruit worden geholpen. De professionals die dit vaak moeilijke werk in bijvoorbeeld het onderwijs of de zorg elke dag opnieuw weer met volle inzet en passie uitvoeren, hebben mijn volste respect. Om hen, en daarmee de organisatie, op mijn beurt vooruit te helpen in de uitvoering van deze professie, ervaar ik als eervol."

Ferno is een mensgerichte realist en een krachtige communicator.
Een doelgerichte generalist, zakelijk doortastend, planmatig en organisatiesensitief. Hij heeft altijd oog voor de mens, en staat te boek als een coachend en motiverend leider. Het luisterend oor op alle niveaus in de organisatie zit in zijn genen.

Ferno studeerde aan de Koninklijke Militaire Academie en volbracht jaren later de Hogere Militaire Vorming. Aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur behaalde hij vervolgens zijn Master of Public Administration.
Na bijna twee decennia maakte Ferno de overstap van de defensieorganisatie naar Reclassering Nederland. Daar begon hij in de staffunctie, hoofd afdeling Beleid. Vervolgens vervulde hij een aantal lijnfuncties op het niveau van de directie. Na bijna 10 jaar verliet Ferno de reclasseringsorganisatie als directeur / Lid Raad van Bestuur.  Hij maakte de overstap naar het onderwijs en werd Lid van het College van Bestuur van ROC Leeuwenborgh in Zuid-Limburg. Ook aan deze organisatie heeft hij zich nagenoeg een decennium verbonden.
De werk- en bestuurlijke ervaring van Ferno worden gecompleteerd door toezichthoudende functies in de jeugdzorg en het basisonderwijs.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Den Haag
Plein 17B
2511 CS Den Haag

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 17
5026 RS Tilburg

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Zwolle
Regus Zwolle Trade Centre, Grote Voort 293
8041 BL Zwolle

T073 737 0115
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie