Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115 / 046 45 84 076
Menu

Hatice Türkmen


Hatice Türkmen is pionier en vernieuwer. Haar jarenlange ervaring binnen de publieke sector en het bedrijfsleven èn de ontdekking van de ongekende mogelijkheden van het digitale tijdperk, waren voor Hatice Türkmen aanleiding om haar eigen bedrijf te starten onder de labels Public Solutions en Your Solutions.

Als dochter van een arbeidsmigrant heeft zij met vallen en opstaan een carrière en een bestaan opgebouwd. Haar studie arbeid- en organisatiepsychologie deed zij naast haar werk. Eerst ervaren dan leren. En nu delen!

Hatice is van mening dat de mogelijkheden van deze nieuwe tijd ongekend en ongelimiteerd zijn, je moet ze alleen wel willen zien. Voor ieder individu en iedere organisatie zijn er kansen en mogelijkheden om het anders aan te pakken. Het internet is een toegangspoort tot wereldwijde kennis met oneindige netwerken om kennis in te halen en te delen. Er is lef nodig om zelf aan het stuur te gaan zitten en jouw eigen werkelijkheid te creëren: je moet je angsten onder ogen komen. Pas dan kun je nieuwe kansen zien en aangrijpen.

Jezelf opnieuw ontdekken (vernieuwen) kenmerkt ook de werk- en levenservaring van Hatice. Zij heeft de afgelopen jaren vele coachingstrajecten en trainingen opgezet. Zelfvertrouwen en onafhankelijkheid zijn voor Hatice sleutelwoorden voor succes op elk terrein.


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T046 45 84 076
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie