Geerts & Partners
U kunt ons bereiken op 073 73 70 115 / 046 45 84 076
Menu

APPA-begeleiding


Geerts & Partners is geaccrediteerd voor de uitvoering van de APPA-regeling. In het kader van de APPA-regeling zijn de laatste jaren ruim 30 kandidaten begeleid. De meesten zijn uitgestroomd naar nieuwe functies. Onze ervaring is dat het nuttig is juist ook voor zittende wethouders begeleiding te organiseren. Wij spreken dan van een pre-APPA oplossing.

Klik hier voor de folder (Pre)-APPA begeleiding bij Geerts en Partners

De gemeenteraadsverkiezingen in 2018 komen eraan. Soms is het door eigen keuze helder dat u stopt als bestuurder. Veelal wilt u doorgaan als bestuurder, maar is het altijd weer spannend of de verkiezingsuitslag en de coalitievorming u de mogelijkheid bieden om door te gaan als wethouder. Als u niet verder wil of mag, wat dan…. Veel bestuurders zijn u reeds voor gegaan en vonden een nieuwe uitdaging. Bekijk in de volgende film de ervaring van Maarten Pieters, oud-wethouder bij de gemeente Oisterwijk: “De formatie liep anders dan verwacht.” 

 

Evaluatie en zelfreflectie zijn van grote waarde voor bestuurders

Maar wat staat de wethouder te wachten die niet terugkeert in het college? Niet elke wethouder staat dagelijks stil bij het feit dat hij of zij niet terugkeert. Kun je je daarop voorbereiden? Geerts en Partners sprak met Martin van Vliet, gemeentesecretaris van de gemeente Vlissingen.

Lees hier het volledige interview met Martin van Vliet - gemeentesecretaris te Vlissingen

Foto: Martin van Vliet

======================================================================

Niet terugkeren hoeft geen pijnlijke ervaring te zijn

“Als wethouder heb je het eigenlijk te druk om je met je eigen loopbaan bezig te gaan houden. Tenminste ik heb ervaren dat ik daar eigenlijk niet de tijd voor nam. Natuurlijk dacht ik daar wel eens over na, ik denk zoals de meesten dat wel doen. Maar nu eens serieus kijken waar ik nu sta en waar ik over een aantal jaren wil staan dat vraagt om rust en tijd”. Geerts & Partners sprak met René Peerenboom, wethouder bij de gemeente Uden.

Lees hier het volledig interview met Rene Peerenboom - wethouder te Uden

René

Foto: René Peerenboom

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit contact op te nemen met Edo Grosveld, directeur Geerts & Partners, via 073-7370115 of edo.grosveld@geerts-partners.nl


Terug naar overzicht
Contactgegevens
Kantoor Vught
Aloysiuslaan 2
5262 AH Vught

T073 73 70 115
Einfo@geerts-partners.nl

Kantoor Born (Limburg)
Kasteelhof 1
6121 XK Born

T046 45 84 076
Einfo@geerts-partners.nl
Navigatie